zaterdag 27 september 2008

Een bizar verhaal!

Vanmorgen ging vrouwtje weer wandelen. Lekker in een mooi bos.Heerlijk liep ze 8 kilometer (daarna waren haar benen stijf).
In de auto ging haar mobiel de hele tijd. Toen ze even bij Scrapland stopte, nog een paar keer. Het was Jannet. Ze zei dat Iris en zij Kim hadden gezien. In de tuin naast hun tuin!
Vrouwtje sprong in de auto en ging naar Jannet toe. Jannet vertelde dat ze Kim bijna te pakken had, maar dat ze toch net vijf minuten daarvoor ontsnapt was. Terwijl ze een beetje zaten te kletsen zag vrouwtje opeens een bekend koppie tussen de takken van de heg. KIM....Ze riep, maar toen ze opstond schrok Kim en weg was ze weer.

Samen met Iris ging ze zoeken in de buurt. Plotseling zag Iris, met haar jonge scherpe ogen, dat Kim achter de schutting van de buurvrouw op een muurtje zat. Vrouwtje zag het ook. Terwijl ze KIM riep hoorde ze zachtjes mieuw mieuw. Maar toen de buurvrouw haar wilde pakken (Kim dus, niet vrouwtje) schrok ze en verstopte zich in de plantenmassa van de buurtuin.


(KIJK goed tussen de planken, je ziet haar echt zitten)

Daarna jaagde de buurvrouw haar uit de tuin, naar de tuin van jannet maar toen rende Kim hard weg. Ze zag er uitstekend uit, iets dunner maar niet ziek of gewond. Alleen wel al een beetje verwilderd. Daarna heeft vrouwtje wat eten gekocht, maar hier reageerde Kim niet op. Ze is te bang om vlak bij te komen, of wil ze gewoon niet meer. Jannet belde net om te vertellen dat Kim weer in de tuin rondloopt.
Morgen gaan ze verder met proberen haar te vangen... wat een toestand zeg. Gelukkig is Kim niet dood of ziek, maar zit ze in de tuin van vrouwtjes beste vriendin....hoe bizar!
String

5 opmerkingen:

Twister zei

Ik duim dat het jullie morgen lukt om Kim weer mee naar huis te krijgen. Wat gek zeg. Hoever wonen jullie van mekaar dan?

String zei

Een meter of 500. Maar wel veel huizen met tuinen ertussen!
En Kim is aan de achterkant van het huis eruit gekukeld, maar het huis van Jannet ligt aan de voorkant!
Vreemd.... ze is gisteravond nog wel gezien maar wil niet bij iemand komen. Beetje verwilderd dus. Wordt vervolgd!

mea zei

Ik hoop dat jullie Kim weer mee naar huis kunnen krijgen. Groetjes Mea.

Twister zei

Is Kim al terecht bij je ondertussen?

Linda zei

heb je d'r al kunnen vangen ??