dinsdag 6 mei 2008

Oepsie 2 en Kim5


Kijk hoe lief ik hier in dit handdoekenmandje speel. Ik doe geen vlieg kwaad toch. Maar gisteren begon vrouwtje weer te mopperen.
Per ongeluk een klein poepje erin gedaan... 'nou kan ik alles weer wassen'. Ja, duhhhh, je hebt toch een wasmachine, je hoeft het niet eens zelf te doen!
Peter was gisteravond ook al niet blij. In mijn enthousiasme was ik gisteravond eerst twee keer op de bak gegaan, maar had toen weer een poepje op het randje van zijn bed gedaan.
Het stonk....dat is waar. Met een boos gezicht ruimde hij alles op en ging in de kamer slapen, op de bank.
Ik vond dat het tijd werd voor een lekker lang slaapje op het hoofd van het vrouwtje. Daar mocht ik ook al niet, 'je stinkt' zei ze heel onaardig. Jullie snappen wel dat ik toch lekker bij haar geslapen heb...
Vanmorgen zag het baasje er zo lief uit, toen ik weer in de kamer kwam.

Voor het opstaan ben ik voor de gezelligheid even naast Kim gaan liggen. Ze likte even aan mijn oren en draaide zich toch weer om. Jeetje wat een ongezellig beest. Ik snap niet waarom mijn vrouwtje altijd zo lief voor haar is.

Nou ja, ze heeft een tas met kleren in gepakt. Ik denk dat ze een paar dagen weg gaat.
Kan ik lekker op haar bed ... ehhhh ..... Nou die deur gaat vast dicht!
Waar ze naar toe gaat weet ik niet, maar ze zingt al een paar dagen een liedje (het klinkt meer als kattengejammer hoor): 'Kom met me mee naar Maastricht'. Ik ben bang dat ik niet mee mag.

Tot over een paar dagen, String

1 opmerking:

tijger zei

O lekker een paar daagjes weg dus veel plezier.
Wij gaan ook naar Maastricht, toevallig zeg