zondag 18 januari 2009

Nog een paar nachtjes slapen

Kreeg donderdag van vrouwtje een pilletje en voelde me een stuk beter. Niet meer zo (sorry muizen) pieperig.
Vandaag kreeg ik er nog één en dat gaat goed.

Ik ben weer liever en gezellig met Kim. Gisteravond lagen we lekker op bed, toen moest ZIJ er weer bij... jeetje zoek toch je eigen bed op!

Oh ja, da's waar ook.... ahum
Nou ja, aftellen tot donderdag dan word ik gesteriliseerd.
Intussen maakt vrouwtje met baasje veel pret!
Nou ja zeg!

1 opmerking:

Shaggy60 zei

Hallo Christien,

Via je site over Lapland kwam ik op "ik ben string" terecht en zag tot m'n blijde verrassing dat je ook scrapt. Ik ben - naast het samen met mijn (v)echtgenoot hebben van een sledehondenteam - een overtuigd scrapper. Als ik een week geen LO heb kunnen maken wordt ik helemaal chagerijnig. Ik zou het leuk vinden es wat meer van je LO's te zien en ik ben natuurlijk benieuwd hoe je in Zweden aan je scrapspullen komt. Hier in Nederland gaan alle goede scrapzaken dicht .....

Naast het scrappen dus ook sledehonden. Siberian huskies. Voor meer, verwijs ik je kortheidshalve naar www.shageluk.nl Onze site is al jaren niet bijgewerkt. Gebrek aan tijd van onze zoon (?!)

Sinds oktober 2008 hebben wij ook een huisje in Södra Lapland (Idvattnet id buurt van Vilhelmina). Gepland is om in het weekend van 21/22 januari voor 2 weekjes vanuit ons huis de sneeuw in te gaan. Mocht je nog spulletjes uit Nederland willen hebben kunnen we dat zo langs brengen.

Hartelijke scrap en dog groeten,

Heidi Smit

Oh ja, mijn scrapblog is:
http://shaggy60.blogspot.com/
Ook eefjes (na het overlijden van mijn mams op 21/05/08) niet meer bijgehouden .......